free web stats

Succesvol diëten

Vind het dieet dat bij jou past!

Beste lezer,

Jarenlang heb ik zelf gesukkeld met het kiezen van het juiste dieet. Een drukke baan, moeilijk om speciaal te koken, lastig met boodschappen doen. Je kent het wel. Na een aantal jaren roofbouw te hebben gepleegd op mijn lichaam was ik inmiddels uitgegroeid tot een kerel van 147,5 kg. Toen werd het echt tijd om er wat aan te gaan doen. Maar met wel dieet?

Aan de slag met het Sonja Bakker weekmenu

Een maand of 4 lang heb ik gewerkt met het Sonja Bakker weekmenu. Ik had er goede verhalen over gehoord. De eerste twee, drie weken waren veelbelovend. Ik raakte bij dit dieet zo’n 5 kg kwijt, maar daar schoot het echt niet meer op. Het Sonja Bakker weekmenu bleek voor ons als twee verdieners erg lastig. Steeds kochten wij de ingrediënten van het komende weekmenu, maar moesten ook enorm veel weggooien. Het Sonja Bakker weekmenu bleek niet zaligmakend.

Ziekenhuis of eiwitdieet een goede oplossing?

Toen ging ik het wat drastischer aanpakken met het ziekenhuisdieet.  Het ziekenhuisdieet bestaat uit het 5 dagen achter elkaar volgen van een crash dieet. Veel fruit en nauwelijks kolydraten. Het ziekenhuisdieet is een dieet wat je levensstijl niet aanpast en alleen op korte termijn wat kan opleveren. Het eiwitdieet bestaat uit het verbranden van vet, het houd de insulinespiegels laag en de suikerspiegel hoog. Met het eiwitdieet ben ik snel veel mee afgevallen, maar het paste zeker niet bij mijn BMI.

‘Hoe kan ik succesvol diëten?’

Ik ben vervolgens veel gaan lezen en bedacht me dat er geen overzicht bestaat van de verschillende diëten en geen handleiding welk dieet nu het beste past bij welke bmi en bij welke levensstijl. Dit ben ik gaan onderzoeken en heb ik aan 3 vrienden voorgelegd. Toen zij ook erg enthousiast waren heb ik besloten er een boek van te maken. Al mijn kennis heb ik in dit e-book gestopt.

In dit e-book vind je o.a.:

  • Totaal 8 verschillende diëten naast elkaar gezet
  • De belangrijkste voordelen van elk dieet
  • De belangrijkste nadelen van elk dieet
  • Welk dieet bij welke bmi past

Daarnaast krijg je de volgende bonusbijlagen gratis!

  • Wat is BMI precies en hoe werkt het
  • 10 mentale afvaltips

Blijf niet proberen met verschillende diëten die uiteindelijk toch niet werken. Kom goed beslagen ten ijs en maak nu eens een dieet keuze die écht bij jou past! Ik heb het juiste dieet gevonden en ben inmiddels al 20 kilo kwijt. Ik ben goed op weg, maar er is nog een lange weg te gaan.

Ik ben er zo van overtuigd dat jij dat ook kan dat ik een weddenschap wil aan gaan. Lees mijn e-book. Vind je vervolgens dat je niets hebt geleerd en dat jij nu nog steeds niet tot een goede dieetkeuze ben gekomen dan krijg je het hele aankoopbedrag terug! Gewoon helder NIET GOED -> GELD TERUG!

Na het lezen van mijn boek kies jij meteen het goede dieet waarmee jij gaat afvallen!

De keuze is aan jou!

Groetjes,

Bastin van Oers
Schrijver van ‘Het BMI Boek’

P.s. Ook jij kan het. Start nú met succesvol diëten!

Het BMI Boek