free web stats

Sporten weer fanatiek opgepakt

Om goed af te vallen is het belangrijkste het bewegen. Ik heb het sporten weer fanatiek opgepakt. Bij deze een kleine opsomming van mijn sport activiteiten.


Elke ochtend start ik met een half uur fietsen op de hometrainer. In het weekend schiet het er weleens bij in, maar alle doordeweekse dagen lukt het fietsen goed.

Verder ga ik op woensdag avond wandelen met de vriendengroep. Is inmiddels al 2,5 jaar vaste prik en blijft gezellig en leuk. Met slecht weer blijven we weleens binnen of doen we een kort rondje, maar meestal pakken we wel een kilometer of 4/5.

Op vrijdag avond is de dans avond. Dan gaan mijn vriendin en ik stijldansen.  1 uur lijkt dan niet heel veel, maar we staan uiteraard continu te dansen. De ballroom dansen gaan nog wel, maar als het latin wordt dan merk ik wel dat het sporten goed voor me is….. Mijn handdoek komt dan goed van pas.

Op zondag ochtend ga ik tegenwoordig weer zwemmen. Heerlijk wakker worden in het zwembad en flink wat baantjes zwemmen. Gisteren heb ik er 40 gedaan, 1 km. Dit ga ik nog wat opbouwen tot ik een vol uur door kan zwemmen. Als het weer dadelijk beter wordt ga ik waarschijnlijk weer tennissen i.p.v. zwemmen. Daarnaast ga ik op zondag regelmatig wandelen met mijn vriendin. Dan proberen we wel 5 km te doen.

Oja, tot slot golf ik nog 1 keer per week. Weet niet of het helemaal bij sporten hoor, maar ik ben ook van plan mijn gvb te gaan halen van het voorjaar.

Tot zover de sport update.

Groeten,

Bastin

Tags: , , , , , , , , ,

Een reactie op “Sporten weer fanatiek opgepakt”

  1. mieke Zegt:

    ik ben invalide maar ik ga 3 dagen inde week naar de kine half uur oefeningen en dan een half in het zwemdok een daar oefeningen. elke dag met een zwaarte 5 tot 10min x3keren per dag. Zondag als het weer het toelaat nog een wandeling van 3kwartiers

Laat een reactie achter